Man vertelt hoe er plots een zwangere vrouw voor zijn deur stond – Wat hij vervolgens deed ga je niet geloven

Een gebruiker van de socialenetwerksite Reddit heeft heel wat lezers tot tranen toe bewogen. Hij vertelde hoe er op een avond aangeklopt werd en hij een zwangere vrouw voor de deur zag staan. Wat volgde, was een daad van pure barmhartigheid.

“Rond 19 uur hoorde ik vandaag iemand op de deur kloppen”, begint Reddit-gebruiker Jaiga99 zijn verhaal. “Ik opende de deur, en daar stond mijn zwangere buurvrouw. Ze was – denk ik – in de zevende of achtste maand van haar zwangerschap. In haar ene hand had ze een klein bord vast. Met een erg verlegen stemmetje vroeg ze of ik haar wat kon laten proeven van wat ik ook aan het klaarmaken was, omdat ze de geur zo lekker vond. Ik denk dat zwangere vrouwen soms intense goestingen hebben, waaraan ze niet kunnen weerstaan.”

“In elk geval, ze was verlegen en verontschuldigde zich herhaaldelijk voor haar verzoek – we kennen elkaar immers helemaal niet. Ik lachte en zei haar dat het niet erg was. Ik maakte een traditioneel gerecht klaar uit mijn thuisland en het recept bevat olijfolie, look, jalapeño’s en enkele kruiden. Ik vond het lekker ruiken. Ik gaf haar een portie mee, waarna ze weer vertrok.”

“Ik zag haar naar huis wandelen als een schattige, kleine pinguïn die dolblij was met haar succesvolle jacht. Om een of andere reden voelde dat ook echt goed.”

Bekijk onderstaande video voordat je dit artikel verder leest:

Schattig
De post werd een kleine week geleden gepost en werd druk gelezen en becommentarieerd. Heel wat lezers zijn ontroerd door de barmhartige schrijver. “Ik was echt slechtgehumeurd toen ik deze post las”, zegt iemand. “Nu ben ik weer gelukkig. Bedankt, vriend.”

(lees verder onder de foto)

“Het kan echt overweldigend zijn, zo’n goesting tijdens je zwangerschap”, begrijpt iemand anders. “Op dat moment is niets zo belangrijk als waar je zin in hebt. Het was echt lief van je om te delen.”

“Dit is zo schattig!”, treedt een lezer bij. “Je moet het recept op een lief, klein kaartje schrijven en haar cadeau doen.”s

“Ik moet hiervan huilen”, zegt een mama. “Het herinnert me eraan hoe lief iedereen voor mij was tijdens mijn zwangerschap. Mensen brachten me eten en droegen alles voor mij. Ik hou van deze mens.”

Bron: Nieuwsblad